Zaalverhuur

Ruimte nodig voor een feestje, vergadering of evenement? De Drie Lelies biedt voor elk doel sfeervolle en representatieve zalen. Zowel zakelijk voor vergaderingen, seminars en congressen. Als particulier zoals bruiloften, verjaardagen, babyshowers en thema-avonden.

Onze catering verzorgt daarbij graag uw hapje, drankje, lunch of diner. Desgewenst kunt u ten behoeve van feesten en bedrijfsarrangementen onze horecagelegenheden afzonderlijk of zelfs allemaal tegelijk huren.

Ook kunnen wij allerlei technische toevoegingen, zoals….(nog invullen) realiseren. Of bemiddelen op het gebied van amusement en artiesten.

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Of een afspraak maken om zelf een kijkje te nemen in De Drie Lelies? Bel ons op dit telefoonnummer. Of vul het informatieformulier in

De volgende zalen staan tot uw beschikking

De Grote Zaal biedt met zijn hoge plafonds, balkon, klankkast en uitgebreide lichtinstallatie een verscheidenheid aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een groot verjaardagsfeest inclusief DJ en discolampen, bestuursvergaderingen, seminars, een cd-opname, modeshows of een bruiloftsreceptie, in de Grote Zaal is alles mogelijk.

De Grote Zaal kan uitgebreid worden met een balkon. Hiervanuit heeft u een mooi uitzicht op wat er in de Grote Zaal speelt.

De foyer is een mooie en kleurrijke ruimte met regelmatig wisselende kunstexposities, gedomineerd door plafondhoge ramen. Ideaal voor een ontvangst, borrel of receptie.

De Muziekzaal is met zijn uitstekende akoestiek uitermate geschikt voor dans- en muziekrepetities, maar ook voor vergaderingen en trainingen.

Onze Entresol biedt een mooi uitzicht over de Foyer en de aansluitende expositieruimte. Omgeven door plafondhoge ramen is deze zaal ideaal voor kleinere buffetten, recepties en diners. Deze ruimte is op te splitsen in 2 delen.

Dit leslokaal met grote ramen is geschikt voor kleine bijeenkomsten, vergaderingen en muzieklessen. Het lokaal beschikt over een directe internetverbinding, waar u tegen een klein tarief gebruik van kunt maken.

  Per dagdeel* Seizoen
€ 182,50 € 5.044,00
€ 56,60 € 1.525,90
€ 182,50 € 5.044,00
€ 76,25 € 2.055,70
€ 90,35 € 2.119,30
€ 11,00 € 296,70

*Dagdeel:
ochtend 08.30 - 13.30 uur  |  middag 13.30 - 18.30 uur  |  avond 18.30 - 23.30 uur

n.b. dagdeel is inclusief half uur inrichten en half uur opruimen!